Nyhedsarkiv - "Gamle" nyheder

 

 

Arkitekturløbet 2011 - på Sluseholmen.

Arkitekturløbet bliver i år afholdt på Sluseholmen/Teglholmen Torsdag d. 18 August 2011. Start og Mål er på arealet ved Metropolis. Tilmelding til løbet og flere informationer (incl. løberute) kan findes på ChpX's hjemmeside http://www.cphx.dk/#/479908/

 


Havnebadet er vedtaget

Havnebadet bliver alligevel ikke færdigt til badesæsonnen 2011. Efter planen vil det dog stå klar til vinterbaderne i oktober 2011. Interesserede i vinterbadning - og den dertilhørende sauna! - kan kontakte Badekompagniet Sluseholmen: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Borgerrepræsentationen har netop godkendt den nye plan for koralbadet - se mere under menu punktet "Koralbadet"

 


Invitation til indvielse af Teglværksbroen

Broen er blevet færdig - endda en måned før planlagt. Der er indvielse af broen d. 22/1 kl. 13.30 til 15.00. Se invitation

 


Forbedret kollektiv trafik

Efter ihærdigt arbejde fra flere sider, bl.a. grundejerforeningen og kongens enghave lokaludvalg, bliver den kollektive trafik forbedret for alle Sluseholmere.

Når broen åbner vil Linie 30 fra d. 24/1 køre via Sluseholmen og Teglholmen. Stoppestedet bliver ved Cafe Awada.

Ligeledes bliver havnebussen bevaret og forbedret, således at de 3 havnebusser i København bliver sammenlagt til foråret (formentligt pr. 1 April, afhængigt af vejret de kommende måneder). Dermed vil vi på Sluseholmen få flere afgange i timen og ruten bliver betjent af de nuværende "store gule" havnebusser. Mere herom når vi ved mere.

 


Relancering af Miljøstationen

For at få mere ordnede forhold på vores Miljøstation har grundejerforeningen sammen med R98 og Københavns Kommune relanceret miljøstationen. Ved fælles hjælp af alle bebeoere på Sluseholmen håber vi at vi kan få en pæn og ordentlig miljøstation. - Se meget mere i den folder som er omdelt i alle postkasser incl. informationsbrevet fra Grundejerforeningen. Informationer kan også finders her på siden under "miljøstationen"

 


Miljøgodkendelsen af motorbanen ved Slusen 2

Vi vil gøre opmærksom på høringsvejledningen på side 7 og at fristen er den 15. juni.

Se miljøgodkendelsen her!