topbillede
Sluseholmens bådepladser

 

Udlejning af ledige bådepladser.

DATEA, vores administrationsselskab, administrerer venteliste og udlejning af bådepladser. Klik på fanen "Venteliste til bådplads" øverst, hvis du vil skrives op/leje en bådplads.

Vores kontaktperson hos DATEA er Bettina Andersen, e-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , tlf. 45268688

Vi har fået et par ekstra hænder til at hjælpe os  i forbindelse med administrationen af vores bådepladser. Det er de to ildsjæle Palle Hübsch og Ib Frederiksen, der begge bor på Egholm, som har trådt til. Palle og Ib vil i samarbejde med vores administrator hos Datea, Bettina Andersen håndtere alle opgaver, såsom sikre korrekt fysisk mærkning af bådepladser, årlig uddeling af bådemærker, administrere ventelisten, tildele bådepladser, tjekke for "tomme" bådepladser, sikre at der ligger de rigtige både på bådepladserne og/eller sørge for fjernelse, sikre opdatering af oversigtstegning over bådepladserne etc. Ydermere vil Palle og Ib se på mulighederne for at oprette yderligere mulige bådepladser - i første omgang i forb. med det grønne område.

Kontaktinfo:
Palle Hübsch: mobil 26743026 / e-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Venteliste.

For at stå på venteliste vil det fremover koste et årligt administrationsgebyr på 281,25 kr.

 

Ulovligt fortøjrede både.

Vi har konstateret, at der ligger både i kanalerne og især ved bryggen mod nord, uden tilladelse. Ejerne vil via opslag på båden blive gjort opmærksom på, at båden skal fjernes, da pladsen er lejet ud og hvis det ikke sker, vil båden blive anmeldt til By & Havn, der vil fjerne den for ejerens regning og kan ejeren ikke betale, vil båden blive solgt på auktion.

 

Bådemærker

Alle, der underskriver en kontrakt og afleverer de nødvendige dokumenter, får udleveret et bådemærke. Bådemærket skal placeres synligt på båden, et krav som BY & HAVN stiller. Hvis ikke det er synligt, vil bådejeren få besked om, at båden skal fjernes. Det er den eneste mulighed GF har for at kontrollere, om bådene ligger lovligt.

 

Opdateret den 25.11.2016

 

Regler for udlejning af bådepladser

Standardreglement

Havnereglement

Lejekontrakt - vand